League of Legends krijgt twee nieuwe champions, nu beschikbaar op PTR

img
Apr
05

League of Legends krijgt er weer twee nieuwe champions bij. Rakan, het mannetje en Xayah het vrouwtje zijn vanaf heden beschikbaar op de PTR om alvast even te proberen. Vanaf patch 7.8 worden ze waarschijnlijk beschikbaar, eerst volgt echter nog patch 7.7.

Rakan is een support champion met snelle bewegingen. Hij kan een schild maken voor andere of zichzelf. Ook kan hij naar voren springen en door de impact wordt de vijand in de lucht geworpen. Daarnaast kan hij een veer werpen die damage doet op de vijand maar teamgenoten kan healen. Rakan ultimate is een sprint waarmee hij de tegenstanders kan crownd controllen.

Xayah is een ranged champion. Ze schiet veren naar de vijand die een aoe damage doen. Ook heeft ze twee daggers waarmee ze de vijand bestookt. Ze kan haar basisaanval versnellen en sterker maken; als een vijand daarmee wordt geraakt krijgt Xayah voor een kort moment een hogere bewegingssnelheid. Door het schieten blijven er veren achter op het speelveld die Xayah naar zich terug kan halen. Geraakte vijanden kunnen zich dan voor een kort moment niet meer bewegen. Xahays ultieme eigenschap is Featherstorm, waarmee ze in de lucht kan springen, korte tijd onkwetsbaar is en vijanden kan bestoken met messen.

You must be logged in to post a comment.