eSportsTotaal start met laddersysteem CSGO 5vs5

img
Mei
12

We gaan beginnen !
Vanaf vandaag start de inschrijving voor de Counter Strike Global Offensive open league op eSportsTotaal. Voor de oudgediende onder ons zal het wellicht een herkenning zijn qua opzet. De open league gaat namelijk zoals het oude Clanbase principe gaan werken met als grootste verschil de kwartaalprijzen voor de nummers één, twee en drie. Het eerste kwartaal loopt van met tot en met juni. Daarna volgt het tweede kwartaal met de volledige drie maanden, juli, augustus en september.

Hoe doe je mee:
Heel simpel maak een account aan op eSportsTotaal, zodra je dit hebt gedaan en in kan loggen kan je een team/clan aanmaken. Zorg er daarna voor dat nog eens vier andere team/clan leden een account aanmaken en lid worden van jouw team/clan. Zodoende heb je vijf spelers in het team/clan en kan je inschrijven in de open league. Daarna kun je via de site andere teams gaan uitdagen in de open league.

Er zal geen vast speelschema zijn het is aan de teams om wedstrijden te plannen, zoveel je wil en alle wedstrijden tellen mee in de score. Elk team verzorgt in samenspraak met de tegenstander een server om de wedstrijd op te spelen. Na elke wedstrijd geven de teams de score in en zodra akkoord zal deze worden meegenomen en zal dit worden getoond in de ranking. De ranking wordt elke woensdag aangepast met de gespeelde wedstrijden in de voorgaande week van woensdag tot dinsdag.

Wat valt er te winnen:
Naast natuurlijk de eer en het element van competitie zijn er ook prijzen te winnen voor de nummers één, twee en drie. De nummer één wint 250 euro aan shoptegoed bij GamingTotaal, de nummer twee krijgt voor het hele team een Steelseries headset en muis en de nummer drie krijgt voor het hele team een Steelseries muis.

Inschrijven als user kan via deze link: http://esportstotaal.nl/user-registration-2/
Na inloggen kun je bovenaan de pagina een team aanmaken en teamleden kunnen daarna het team joinen. Stuur daarna even via het contactformulier de onderstaande gegevens zodat je teams wordt toegevoegd aan de ladder.

Team/Clannaam:
Contact:
Website:
Discord:

PS: Hou er rekening mee dat momenteel het ladder systeem nog in beta fase zit en er nog de nodige bugs moeten worden vertrapt. Kom je wat tegen geef het zeker even aan op het forum in de suggestie sectie.

You must be logged in to post a comment.