ESL Benelux: Venko Gaming pakt leiding na derde dag CSGO competitie

img
Mei
18

Venko Gaming heeft goede zaken gedaan in de groepfase van de ESL Benelux Counter Strike Global Offensive competitie. Het team wist zich op de derde dag te ontdoen van de gedeelde nummer één Leonid Gaming. Leonid Gaming struikelde op de derde dag over Defusekids met die met een 16 tegen 14 overwinning op Leonid Gaming van de laatste plaats zijn verlost. Venko Gaming wist eenvouding af te rekenen met GL&HF met 16 tegen 7.

mCon Logitech G wist te winnen van TBA en Asterion Amsterdam versloeg team tbd in de laatste wedstrijd van gisteravond. Met deze wedstrijden pakt Venko Gaming de eerste plek over in de CSGO competitie en springt Asterion Amsterdam naar de gedeelde tweede plek met Leonid Gaming en mCon Logitech G allemaal met zes punten. Team tbd, GL&HF en Defusekids hebben allemaal drie punten uit drie wedstrijden gevolgd door TBA die nog niet wist te winnen in de CSGO competitie.

Woensdag 24 mei gaan de wedstrijden weer verder in de ESL Benelux Counter Strike Global Offensive competitie. Vanavond spelen de Hearthstone spelers hun derde dag in de competitie.

ESL Benelux Counter Strike Global Offensive stand:
ESLBenelux2017_W3CSGO

Wie wint er ESL Benelux Countser Strike GO summer 2017 ?

View Results

Laden ... Laden ...

You must be logged in to post a comment.